Deutschland Gastgeber   Germany Accommodation   Duitsland accommodatiegids   Allemagne hébergement   Germania Elenco degli albergatori   Niemcy lista gospodarza   Německo seznam hostitelů   Nemcija kazalu gostiteljev   Njemačka spisak gostitelja

Nemcija kazalu gostiteljev

Kolofon       

Odgovornost za prikaz internetne predstavitve:

kontaktni:
Benno Vogler
An der Hurtbrücke 22
78351 Bodman-Ludwigshafen
Germany
Telefon: +49 (0) 77 73 / 93 86 60
Fax: +49 (0) 32 22 / 37517 18
Internet: www.deutschland-gastgeber.com
E-Mail: info@deutschland-gastgeber.com
USt-IdNr.: DE251795425

Vsebina spletne strani
Avtor ne prevzema nobene odgovornosti za aktualnost, pravilnost, popolnost ali kakovost predstavljenih informacij. Terjatve zaradi odgovornosti avtorja, ki izhajajo iz uporabe napačnih ali nepopolnih informacij, so praviloma izključene.

Kazala in povezave
Izrecno se oddaljujemo od vseh vsebin vseh strani, na katere vodijo povezave z naše strani. Vsebine teh strani niso naša last.

Avtorske pravice in pravice označevanja
Za vse znamke in blagovne znamke, ki so navedene na spletni strani in so zaščitene, neomejeno veljajo določila veljavne pravice označevanja in lastninske pravice prijavljenega lastnika. Avtorske pravice za objavljene objekte, ki jih je avtor izdelal sam, pripadajo izključno avtorju strani. Razmnoževanje ali uporaba takšnih grafik in besedil v drugih elektronskih ali tiskanih publikacijah brez izključnega dovoljenja avtorja nista dovoljena.

Pravnomočnost izključitve odgovornosti
Ta izključitev odgovornosti je del internetne ponudbe, s katere ste prišli na to stran. Če deli ali posamezne navedbe tega besedila ne ustrezajo v celoti ali deloma pravni podlagi, to ne vpliva na veljavnost preostalih delov dokumenta.


Zadnja posodobitev: cetrtek, 19. september 2019  Kolofon